Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

advanceproducts.grΗ εταιρεία Advance Products  ιδρύθηκε το 1989 υπό μορφή ΕΠΕ, στα πλαίσια της ανάπτυξής της, το 1995 γίνεται Ανώνυμος Εταιρεία και μέχρι σήμερα συνεχίζει με αδιάλειπτη φροντίδα την δραστηριότητά της στην εισαγωγή και διακίνηση Ιατρικών και Επιστημονικών προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας.  

Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και Κύπρο των μηχανημάτων Ραδιοχειρουργικής, με Ραδιοσυχνότητα (RF) 4.0 MHz & 1.7 MHz παγκοσμίως πατενταρισμένη μέθοδος, του οίκου Ellman International Inc. Αμερικανικής προέλευσης και κατασκευής.

Η ραδιοσυχνότητα 4.0 ΜΗz & 1.7 MHz έχει αποδεχθεί παγκοσμίως από κορυφαίους Χειρουργούς, Κλινικές Μελέτες, Πανεπιστήμια και Συγγραφείς ως η πλέον προηγμένης τεχνολογίας μέθοδο για κάθε χειρουργική επέμβαση.

Η Advance Products έχει μια δυναμική παρουσία στην Ελληνική αγορά και ιδιαίτερα στην Αττική, Βόρεια Ελλάδα και με σταθερά βήματα επεκτείνεται στην Νότια Ελλάδα.

Ο σκοπός της εταιρείας μας είναι η συνεχής βελτίωση και διάθεση εξειδικευμένων επιστημονικών καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών εντός και εκτός Ελλάδας, με εστίαση πάντα την υψηλού επιπέδου ποιότητα καθώς και την αμείωτη ερευνά της για διασφάλιση αξιόπιστων υπηρεσιών.

Η Advance Products έχοντας την αίσθηση της κοινωνικής ευθύνης προωθεί και εισάγει «νέες» πρωτοποριακές τεχνολογίες με πιστοποιημένες Διεθνείς προδιαγραφές υψηλής ποιότητας και πάντα με γνώμονα την δέσμευση για την συνεχή προσφορά στο Κοινωνικό σύνολο.

Στα πλαίσια της παραπάνω δέσμευσης η εταιρείας μας επενδύει στο Ανθρώπινο Δυναμικό της με συνεχή εκπαίδευση και απαρτίζεται από τεχνικούς, ιατρούς και εξειδικευμένα στελέχη, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τον επαγγελματισμό, την αξιοπιστία και την συνέπεια.

Η εταιρεία λειτουργεί και διοικείται σύμφωνα με την υπάρχουσα Νομοθεσία και το Καταστατικό της.

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας είναι ο κ. Κωνσταντίνος Μήλιος του Βλασίου.

 

Η ADVANCE PRODUCTS διατηρεί υποκαταστήματα

στην Θεσσαλονίκη και

στην Λευκωσία- Κύπρο.

 

Η Εταιρεία στεγάζεται σε ένα ιδιόκτητο υπερσύγχρονης κατασκευής κτίριο, με άρτια εξοπλισμένους χώρους, προκειμένου να καλύψει το ευρύ φάσμα των δραστηριοτήτων της.